Noutati din lumea Filmelor – astazi 20.03.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Seria Final Destination nu a luat sfarsit, multumita relativului succes al ultimului film (care a generat 180 milioane $ la nivel global) producatorii (prin vocea executivului Alan Horn) au decis sa mai puna o serie de tineri in situatii extraordinare cu final tragic.
Nici o data pana in prezent insa cu siguranta va fi 3D

** Jennifer Lopez va juca in filmul Overboard (un remake al filmului cu acelasi nume lansat in 1987). Multi spun ca rolul este perfect pentru J-Lo si anume: O femeie bogata si foarte aroganta cade peste bordul iahtului ei si este salvata de un om simplu care o duce la spital. Aceasta se trezeste insa are amnezie si traieste cu impresia ca este sotia barbatului.
Bazele acestei comedii sunt destul de solide, filmul original a fost destul de bun insa depinde foarte mult daca Jennifer Lopez va reusi sa straluceasca.

*** Christoph Waltz, proaspat castigatorul Oscarului pentru rolul din Inglourious Basterds se pregateste acum pentru scaunul de regizor al unei comedii romantice – Up And Away O chestie insa, acest film va fi produs in Germania si nu va fi dublat in limba engleza.
Up And Away prezinta povestea unei femei care isi pierde increderea in Dragoste chiar daca este producatoarea unui joc legat de iubire. Soarta face ca aceasta sa participe la o serie de intamplari care ii va schimba radical viziunea asupra lumii inconjuratoare.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook