Noutati din lumea Filmelor – astazi 21.03.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Chris Evans intra in rolul unui avocat dependent de droguri care da in judecata o companie uriasa de medicamente pentru starea sistemului medical din America.
Un subiect foarte delicat pentru americani, vom vedea daca Evans se va ridica la nivelul asteptarilor in filmul Puncture

** Sigourney Weaver va juca un rol destul de important in filmul Vamps, in care povestea urmareste povestea a doua femei vampir care traiesc in New York si profita de toate facilitatile lumii moderne.
Viata” lor urmeaza sa se complice in momentul in care se indragostesc si sunt puse in situatia de a alege intre imortalitate si fericire.
Sigourney Weaver se pare ca va juca rolul reginei vampirilor Ciccerus care cu siguranta se va opune deciziei celor doua.

*** Viata si cariera lui Kristen Stewart nu graviteaza doar in jurul francizei Twilight, actrita este la un pas sa semneze un contract pentru drama Backwoods.
Nu sunt prea multe informatii despre acest film inca insa tot ce putem spune este ca subiectul se va axa pe tema sfarsitului lumii.
Daca va semna Kristen Stewart se va alatura lui Julianne Moore pe lista distributiei (si putem doar spera ca va renunta la aerul emo din twilight pentru ceva mai realist)

**** Dustin Hoffman face primii pasi spre o cariera de regizor, primul film se pare ca va fi o comedie – Quartet.
O poveste despre un trio de cantareti (Maggie Smith, Tom Courtenay si Albert Finney ) de opera retrasi acum intr-un azil de batrani.
La varsta de 72 de ani Hoffman a ajuns cam tarziu la masa regizorilor insa nimic nu este imposibil cu putin talent Quartet se poate dovedi a fi o noua capodopera.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook