Noutati din lumea Filmelor – astazi 23.03.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului
* Rebecca Hall (o cunoastem din Dorian Gray si Frost/Nixon) a semnat contractul pentru a juca in filmul Everything Must Go alaturi de Will Ferrell
Drama urmareste povestea unui alcolic (Ferrell) care se lupta din greu cu dependenta, cade din nou in patima alcoolului, isi pierde familia si sotia si se decide sa vanda tot ce are pentru a supravietui.
Rebecca Hall va juca rolul unei femei care se muta in cartier si formeaza o legatura interesanta cu barbatul plin de probleme, o prietenie speciala care foarte usor poate trece spre iubire.

** Regizorul Zombieland, Ruben Fleischer se pregateste pentru o noua comedie, nimic nu este oficial inca insa negocierile sunt in plina derulare pentru participarea acestuia in scaunul de regizor la comedia 30 Minutes or Less.
Nu avem multe informatii despre acest film insa tot ce putem spune este ca va urmari aventurile unui angajat la o pizzerie trimis pentru o livrare.

*** Popeye revine pe marele ecran, de data aceasta strict in format CGI 3D sub protectia Sony Pictures Animation si a lui Avi Arad care in urma unui interviu a spus:
„I literally started singing the famous Popeye song after securing the rights. What always blew me away is the level of the animation. It was so beautiful and unbelievably detailed.”

**** Emma Stone (o cunoastem din Zombieland) se pregateste pentru o noua drama de data aceasta, sub numele The Help filmul este bazat pe cartea (best-seller) lui Kathryn Stockett si va prezenta povestea plasata in anii 60′ a unei scriitoare aflata in cautarea inspiratiei care se decide sa intervieveze o menajera.

Menajera prin povestile si experientele ei ajunge sa schimbe radical modul de a gandi a tinerei scriitoare si are un impact major asupra mentalitatii generale a oamenilor din anii 60′

***** Compania de productie a lui Tom Hanks a pus ochii pe American Idiot de la Green Day pentru o eventuala adaptare la marele ecran. Este interesant fenomenul cum ajung unele melodii sa fie transformate in adevarate filme/musical multumita bazei uriase de fani.

Povestea din American Idiot se pare ca este axata pe 3 prieteni dintr-un orasel mic si drumul lor in viata spre maturizare. Vom vedea despartirea acestora, unul se inroleaza in armata, unul se muta in oras si devine dependent de droguri iar cel de-al treilea ramane acasa si isi lasa prietena insarcinata. Tot ce putem spera este ca povestea sa fie mai complexa de atat insa daca este sa ne luam dupa nume cu siguranta va merita o a doua privire pe parcursul productiei.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook