Noutati din lumea Filmelor – astazi 24.03.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt  cateva noutati din lumea filmului

* Un nou film marca Disney se indreapta spre marele ecran, proiectul va prezenta povestea Sleeping Beauty (Frumoasa Adormita) insa totul gravitand in jurul reginei Maleficent. Zvonurile spun ca Tim Burton va fi regizorul (deja ne putem face o idee asupra atmosferei din film) insa nimic oficial pana acum.

Scenariul pentru acest nou film va fi scris de Linda Woolverton (a scris scenariul si pentru Alice in Wonderland) iar proiectul va urmari aventurile reginei malefice Maleficent care in povestea originala avea abilitatea de a se transforma in dragon si a fost cea care a aruncat-o pe frumoasa noastra in acel somn adanc.

** Richard Gere, Keira Knightley si Eric Bana au semnat contractul pentru a participa la adaptarea cartii lui Claire Messud The Emperor’s Children –  pentru marele ecran. Povestea va urmari viata a 3 tineri absolventi de facultate aflati la „sfarsitul tineretii” si prezinta perioada de inainte si dupa  evenimentele din 9/11 din New York.

*** Twilight: New Moon a vandut peste 4 milioane de DVD-uri in primul weekend de la lansare, fanii seriei nu tin cont de criza globala (fiind disponibil in peste 7000 de magazine )
Va amintim ca filmul numarul 2 din seria Twilight a generat castigur de aproximativ 795 milioane de $ pe plan mondial pana in prezent.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook