Noutati din lumea Filmelor – astazi 27.03.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Brad Bird va ocupa scaunul de regizor in filmul Mission Impossible 4.
Intoarcerea lui Tom Cruise la seria MI nu poate fi usor trecut cu vederea, zvonurile deja incep sa circule legate de acest proiect. Aflati in cautarea unui regizor producatorii l-au ales pe Brad Bird (regizor consacrat cu animatiile The Iron Giant,The Incredibles si Ratatouille) pentru a pune in scena urmatorul film plin de adrenalina, gadgeturi si agenti secreti frumosi 🙂

** Robin Hood (marca Ridley Scott) va avea premiera anul acesta la festivalul de film de la Cannes pe data de 12 Mai cu 2 zile inainte de premiera nationala in Anglia si Statele Unite.


***
John Singleton va regiza filmul Abduction in care Taylor Lautner joaca rolul unui tanar care descopera o poza a sa de cand era copil pe un site de anunturi pentru persoane disparute. Acesta realizeaza ca parintii sai nu sunt cine pretind iar un intreg lant de evenimente violente este declansat care ii pun viata in pericol.

**** Bryan Singer nu va fi regizorul filmului X-Men: First Class (prezentarea in detaliu a lui Charles Xavier si Eric Lensherr) insa va fi implicat destul de mult in producerea filmului. Orarul incarcat a regizorului il impiedica sa participe mai activ la noul film din seria X-Men, atentia sa fiind acordata proiectului Jack The Giant Killer de la Warner Bros.

***** Paranormal Activity 2 are in sfarsit un regizor in persoana lui Tod “Kip” Williams, un numai mai putin stralucitor insa destul de capabil pentru acest proiect. Daca e sa analizam modul in care a fost facut primul film Paranormal Activity (buget minuscul, valoare cinematografica si artistica extrem de scazuta, trucuri ieftine de a oferi senzatia de frica) am putea spune ca nici nu este prea  important cine este regizorul.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Noutati din lumea Filmelor – astazi 27.03.2010”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] **** Care este norocoasa care va juca alaturi de Taylor Lautner in filmul Abduction ? Ei bine o cheama Lilly Collins (o cunoastem drept fiica din The Blind Side) iar despre Abduction am mai vorbit aici […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac