Noutati din lumea Filmelor – astazi 31.03.2010

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Viitorul nou rol EPIC al lui Russell Crowe in filmul Robin Hood va avea privilegiul de a fi prezentat in premiera la festivalul de film de la Cannes pe 12 Mai. Filmul va fi lansat chiar in prima zi a festivalului iar cantitatea de vedete pe mentrul patrat va fi uriasa..

** Va era dor de Tom Hanks ? Noua da iar cand vestea noului film in care acesta va juca/regiza – Comedia Larry Crowne – inedit este faptul ca Hanks nu a facut nici o conferinta de presa pentru a anunta acest nou proiect, toate informatiile au venit via twitter si alte mijloace web.

*** O noua adaptare a universului Frankenstein este pe masa de planuire, regizorul Timur Bekmambetov se pare ca se va ocupa de adaptarea cartii The Casebook Of Victor Frankenstein pe marele ecran. Povestea il va urmari pe Victor Frankenstein si prietenul sau Percy Bysshe Shelley de la Oxford si diferitele dezbateri intre ei pe tema religiei, a vietii si a stiintei care le afecteaza pe amandoua. Scopul filmului este de a prezenta factorii care il imping pe geniul Victor spre obsesia de reanimare a mortilor si nenumaratele incercari ratate.

**** The Hobbit este din nou intarziat, se pare ca problemele financiare ale casei de productie MGM au impins startul filmarilor spre sfarsitul acestui an. Sperantele fanilor universului Tolkien de a viziona acest film in 2011 sunt din ce in ce mai mici, insa in ceea ce priveste acest film nu vrem absolut ca producatorii sa se grabeasca absolut deloc. The Hobbit nu este un film care trebuie facut repede sau cu un buget redus, fanii Lord of the Rings merita tot ce este mai bun.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook