Noutati pe Scurt in luna Aprilie #6

Share

Prezentam pe scurt noutati din lumea filmului care poate va intereseaza

* Twilight Breaking Dawn este la un pas de a primi un regizor. Dintre toti cei care au concurat pentru scaunul de regizor se pare ca a ramas doar Bill Condon care este la un pas de a semna contractul cu Summit Entertainment. Condon va nu va avea o viata usoara alaturi de acest film, cei care stiu despre ce este vorba in cartea Breaking Dawn pot confirma transformarea acesteia intr-un film de sine statator (un alt nivel de violenta si o noua metoda de filmare va fi necesara)

** A fost lansata pe piata prima imagine de pe platourile de filmare ale filmului Green Lantern, vorbim despre nava lui Abin Sur (acesta este eroul care este inlocuit de Hal Jordan in pozitia de Green lantern al sectorului in care se afla Pamantul)

*** Sunteti pregatiti pentru un nou Johnny English 2 ? Ei bine studioul Universal a simtit nevoia unui nou film cu spioni in stilul lui Rowan Atkinson. Filmul are deja un regizor (Oliver Parker) si un scenarist (Hamish McColl omul din spatele Mr Bean’s Holiday) iar filmarile vor incepe anul acesta in luna August.

**** Jason Statham, Javier Bardem si Mickey Rourke sunt doriti pentru a juca in filmul   Potsdamer Platz (regizat de Tony Scott) iar la auzul acestei vesti am fost la un pas de a sari de pe scaun. Va putea marele ecran tine o asemenea serie de nume? Sa mai mentionam ca povestea filmului este construita in jurul lumii gangsterilor, deci ne putem astepta la foarte multa actiune si cruzime – cei 3 actori se vor potrivi perfect 🙂
Trebuie sa mentionam ca numele filmului nu este inca final.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook