Oz, Gerard Butler si Kaboom of Doom

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Drew Barrymore va regiza continuarea lui Wizard of Oz
Acest film (daca se adevereste) ar fi al doilea proiect al actritei in scaunul de regizor (dupa Whip It). Initial Drew Barrymore trebuia sa joace rolul protagonistei – Dorothy – care porneste intr-o noua aventura pentru a salva taramul OZ si Pamantul de amenintarea Vrajitoarei cea rele. Lucrurile s-au schimbat insa iar cu trecerea actritei in scaunul de regizor nu mai putem spune exact daca va mai juca in film.

* Noi zvonuri legate de filmul A Star Is Born, pana acum am fost aproape siguri ca Russell Crowe si Beyonce vor juca insa acum a venit randul lui Gerard Butler sa fie plasat in rolul principal. Numai zvonuri insa un lucru este sigur, regizorul va fi Nick Cassavetes.

* Gary Oldman va juca in Kung-Fu Panda: The Kaboom of Doom alaturi de Jack Black, Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu, Seth Rogen, David Cross si Dustin Hoffman. Daca este sa ne uitam pe aceasta lista impresionanta putem spune cu siguranta ca va suna genial, ramane acum sa vedem cum va arata si binenteles daca povestea se ridica la valoarea actorilor.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook