Serie Trailere filme independente

Share

Prezentam pe scurt o serie de filme independente care in viziunea noastra merita promovate.
Mentionam ca aceste filme nu trebuie luate prea in serios, subiectele abordate sunt cel putin unice 🙂

Rammbock
Filmul urmareste situatia in care este pus un grup de oameni fortati sa lucreze impreuna pentru a supravietui intr-un complex de apartamente. Supravietuitorii erau inconjurati de zombie iar situatia era din ce in ce mai disperata.

Mutant Girls Squad
Filmul este presarat cu mutanti in versiune japoneza si prezinta povestea unei tinere (Rin) care afla ca tatal ei era extraterestru iar in scurt timp dupa ce implineste varsta de 16 ani si ea va deveni mutant.

Tanara este introdusa in Mutant Girls Squad, o gupare formata doar din fete cu puteri care mai de care mai interesante: Drujba care iese din fund, sabii din sani si asa mai departe.

Norwegian Ninja
Filmul prezinta povestea lui Arne Treholt, un diplomat norvegian dar in acelasi timp si NINJA care traia pe o insula izolata si antrena agenti speciali in artele martiale secrete doar de el stiute 🙂

Filmul este o comedie/parodie a unei situatii reale din anii 80 insa mult exagerata in anumite aspecte, Treholt fiind un NINJA extrem de bine antrenat care lucra pentru pastrarea sigurantei Norvegiei.

Bedevilled
Razbunare si iarasi razbunare, atat dorea o femeie a carei fiica moare in circumstante ciudate.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook