Sherlock Holmes (2009)

Share

Un film scris de Michael Robert Johnson si regizat de Guy Ritchie

Intriga Filmului:
Sherlock Holmes este in pragul de a incheia un caz major, prinderea criminalului in serie Lord Blackwood, insa cand acesta aparent se intoarce din lumea mortilor continuand seria crimelor detectivul nostru impreuna cu asistentul sau Watson trebuie sa isi schimbe strategia.

Povestea este antrenanta urmarindu-l pe Holmes in goana dupa indicii pentru prinderea si oprirea criminalului ocult pentru totdeauna. Unul din filmele cele mai asteptate in 2009.


Premii:film nominalizat la Globul de Aur

Data Lansarii:25 Decembrie 2009

Durata Film:128 minute

Distributie:
Robert Downey Jr. … Sherlock Holmes
Jude Law … Dr. John Watson
Rachel McAdams … Irene Adler
Mark Strong … Lord Blackwood
Eddie Marsan … Inspector Lestrade
Robert Maillet … Dredger
Geraldine James … Mrs. Hudson
Kelly Reilly … Mary Morstan
William Houston … Constable Clark
Hans Matheson … Lord Coward
James Fox … Sir Thomas

Trailer Sherlock Holmes


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

11 Raspunsuri la “Sherlock Holmes (2009)”
  1. RoX spune:

    Mie personal mi s-a parut exceptional filmul. Am acordat o zi intreaga pentru cinematograf…facusem rezervare pentru 2 filme = 5h si putin. Primul a fost Sherlock Holmes al2-lea…what else, Avatar 😛 Sincer, nu aveam sperante pentru primul, credeam ca v or fi 2h 30 foarte lungi, dar a fost exact invers. S-a pus mult accent pe Avatar, pe buna dreptate nu neg, dar acest lucru ma face intotdeauna, involuntar, sa mi ridic asteptarile, sa ma astept la ceva fenomenal (cum s-a intamplat si cu Twilight care pentru mine a fost o MARE DEZAMAGIRE) si din acest motiv, pot spune ca timpul parca s-a scurs mai greu la Avatar decat la S.H. Nu insinuez ca poti compara cele 2 filme, clar, dar este exceptional cum S.H. te impresioneaza inca din primele 2 minute, este foarte bine gandit inceputul,te atrage si te prinde imediat,si inca un lucru care m-a incantat a fost ca pe tot parcursul filmului, nu mi-am pus niciodata intrebarea: oare cat mai are? Un film de exceptie, foarte bine realizat si bineinteles, cu actori pe masura.

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] Jude Law scapa mici detalii legate de continuarea filmului Sherlock Holmes (Sherlock Holmes 2 ?) Se pare ca scenaristii au lucrat la povestea din partea a doua a filmului […]

  2. […] Sherlock Holmes […]

  3. […] pe 20 January, 2011 · Lasa un Comentariu  Share Continuarea filmului Sherlock Holmes (creata de Guy Ritchie) ii prezinta pe cei doi pe urmele unui nou mister, fata in fata cu maleficul […]

  4. […] Jr. and Jude Law in pielea lui Sherlock Holmes and Dr. John Watson in continuarea unuia dintre cele mai distractive filme ale lui 2009 – Sherlock Holmes: A Game of […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac