Tears of the Sun (2003)

Share

Un film scris de Alex Lasker si regizat de Antoine Fuqua

Intriga Filmului:
Filmul prezinta o situatie interesanta in care o grupare de elita SEAL condusa de locotenentul Waters este pusa in situatia de a alege intre urmarea ordinelor fara nici o abatere sau ajutarea sarmanilor refugiati prinsi in mijlocul unui conflict sangeros.

Actiunea are loc in Nigeria in momentul in care la putere ajunge un dictator nemilos iar Waters si gruparea sa este trimis pentru a recupera un doctor prins intr-o situatie disperata. Doctorul avea grija de raniti si refugiati intr-un mic sat din Nigeria iar la ajungerea lui Waters aceasta nu doreste sa plece pana nu se asigura ca victimele razboiului nu vor fi scoase din tara sub azil politic.

Waters se decide sa ignore ordinele de a nu se implica in acest conflict si incepe calatoria spre granita unde urmau sa scape de armatele de rebeli aflati in cautarea lor insa soarta face ca printre refugiati sa se afle si un fost membru al familiei care a fost la putere inainte de lovitura de stat, lucru care va face extrem de dificila scoaterea lor din tara sfasiata de conflict.

Data Lansarii:7 Martie 2003
Durata Film:121 minute

Distributie:
Bruce Willis … Lieutenant A.K. Waters
Monica Bellucci … Dr. Lena Fiore Kendricks
Cole Hauser … James ‘Red’ Atkins
Eamonn Walker … Ellis ‘Zee’ Pettigrew
Johnny Messner … Kelly Lake
Nick Chinlund … Michael ‘Slo’ Slowenski
Charles Ingram … Demetrius ‘Silk’ Owens
Paul Francis … Danny ‘Doc’ Kelley
Chad Smith … Jason ‘Flea’ Mabry
Tom Skerritt … Captain Bill Rhodes


Trailer Tears of the Sun (2003)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook