The Pacific Trailer Oficial

Share

Steven Spielberg urmeaza sa lanseze continuarea seriei Band Of Brothers pentru HBO, seria noua va ajunge pe ecrane la inceputul anului viitor.

Primul trailer pentru aceasta serie a fost lansat pentru a incita milioanele de fani si trebuie sa spunem ca si in acest stadiu filmul arata foarte bine.

Seria The Pacific este bazata pe amintirile veteranului Eugene Sledge iar actiunea urmareste 3 soldati in lupta impotriva armatei japoneze in anul 1942. Campania din Pacific urma sa fie una din cele mai sangeroase pe parcursul razboiului.

Bugetul de peste 200 mil dolari va fi perfect pentru a crea atmosfera acestui film, accentul va fi pus pe efecte speciale pentru a oferi un realism bataliilor nemaivazut pana acum.


(poza este din Band Of Brothers insa fiind o continuare a situatiei este potrivita)

Steven Spielberg si Tom Hanks (producator executiv) construiesc seria similar Band of Brothers, actori noi dornici de afirmare care aduc o adiere proaspata in lumea filmului:
James Badge Dale, Joe Mazzello si Jon Seda vor juca rolurile cele mai importante – soldatii Robert Leckie, Sledge si John Basilone.

Trailer Oficial The Pacific


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook