The Twilight Saga: Breaking Dawn impartit in 2 Filme

Share

Este oficial, ultima carte din seria Twilight: Breaking Dawn va fi transformate nu in unul ci in 2 filme.
Nu este chiar o stire senzationala, foarte multi se asteptau la aceasta miscare din partea producatorului, orice film pe aceasta tema va fi automat foarte profitabil. Poate ati observat, filmele din seria Twilight nu au un buget prea mare, efectele speciale sunt destul de patetice iar actiunea graviteaza in jurul a foarte putine personaje, lucru care se traduce in marja de profit foarte mare pentru producatori si investitori.

Cele 2 filme Twilight Breaking Dawn vor fi regizate de Bill Condon ar filmarile incep anul acesta in toamna. Lansarea primului film va fi pe 18 Noiembrie 2011 iar urmatorul in 2012.

Suntem foarte curiosi insa cum va imparti regizorul povestea cartii (care nu este chiar atat de impresionanta si consistenta) in 2 filme de cel putin 2 ore. VOrbim despre o lungire artificiala a actiunii si o impartire a acesteia in 2 segmente egale care trebuie sa aiba cate un punct culminant si un sfarsit cat de cat ok.
Daca aceasta tehnica a mers pentru multe carti pana in prezent nu inseamna ca automat va merge in cazul acestei ultime carti din seria Twilight.
Cine a citit Twilight Breaking Dawn poate confirma faptul ca este aproape imposibil sa rupi firul narativ in 2 povesti separate legate insa cu siguranta regizorul o va scoate la capat (pana la urma nu trebuie sa urmeze partile din carte pas cu pas).

Nu dorim sa oferim nici un spoiler (politica topfilm.ro in privinta spoilerelor este foarte clara) insa vor urmari pas cu pas evolutia acestui proiect pe durata a inca 2 ani se pare.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

5 Raspunsuri la “The Twilight Saga: Breaking Dawn impartit in 2 Filme”
 1. Carla spune:

  Nu mai fiti atat de carcotasi.Filmele au personaje putine deoarece sunt regizate dupa carti deci nu inteleg ce personaje in plus mai vreti.Bravo lor ca se descurca cu un buget mic;au profit destul de mare deci se pare ca sunt apreciate „efectele destul de patetice”.Shhh si luati lectii!

 2. Oana spune:

  Ai foarte multa dreptate Carla, aceste filme sunt o mana cereasca.

  Sincer nu avem nici o problema cu modul de abordare in termeni de productie si efecte speciale, regizorul si producatorii urmeaza cartea care nu este prea spectaculoasa deci nu prea au ce baga.

  Noi doar visam ca intr-o zi industria romaneasca ar putea genera un asemenea proiect atat de profitabil….

  Stii ca era cat pe ce ca un numar de personaje importante sa nu mai apara in aceste ultime 2 filme din cauza salariilor prea mici nu ? 🙂 au stat in renegocieri o perioada buna de timp.

 3. haha spune:

  heh au ramas cu salariile de la primul film cand nu constientizau ce efect va avea aceasta serie asupra populatiei.

  Tot respectul pentru cei care au pus mana pe drepturile intelectuale, Stephenie Meyer este plina de bani, actorii din ce in ce mai cautati si doriti in alte proiecte iar publicul este fericit cu inca 2 filme

  Toata lumea castiga 🙂

 4. roxy spune:

  cine ii prostu/proasta ce scrie? se vede ca habar nu are

 5. madytza spune:

  eu presupun k primul film va fi casatoria lor luna de miere undeva pe o insula….si se termina q ea insarcinata…..asa k nu vad dc nu ar putea fi impartita krtea in doua…ma rog asta e doar parerea mea….

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac