The Vow , Hoover si Planet of the Apes prequel

Share

* Channing Tatum va juca alturi de Rachel McAdams intr-o comedie romantica. Vorbim despre filmul The Vow bazat pe o poveste reala care prezinta situatia in care este pus un cuplu de insuratei care in urma unui accident trebuie sa se recladeasca.
Abia casatoriti cei doi au un accident de masina iar tanara isi pierde memoria. El trebuie sa o recucereasca, fapt ce duce la o serie de situatii comice. Nimic nou aici, cred ca am vazut cel putin de 4 ori acest subiect cu diferite abordari si variatii in alte filme insa ce este interesant si merita urmarit este daca Tatum si McAdams se vor potrivi in rolul de iubiti.

*Leonardo DiCaprio va fi J Edgar Hoover in cel mai noi film marca Clint Eastwood. Hoover a fost omul care a pus bazele FBI in 1935 iar un film biografic bazat pe viata acestuia este binevenit. Tot ce putem spune este ca filmul nu va duce lipsa de talent, DiCaprio este intr-o forma de zile mari – in ultima vreme am vazut numai prestatii bune din partea actorului.

* John Lithgow si Freida Pinto vor juca in prequel-ul Planet of the Apes marca 20th Century Fox alaturi de James Franco care a confirmat acum ceva vreme.
James Franco va juca rolul unui om de stiinta care incearca disperat sa gaseasca un tratament pentru Alzheimer, boala de care sufera tatal sau (John Lithgow) iar Freida Pinto se pare ca va intra in pielea actritei principale.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook