Top 10 Filme de Familie din 2010

Share

Cum am mai spus, in 2010 a fost pur si simplu inundati cu filme, iar acolo unde sunt multe cu siguranta avem de unde alege si cateva foarte bune.
Ce calitate trebuie sa aiba un film pentru a putea fi vizionat cu succes in familie ?

Vorbim de filme cat de cat neutre, nici prea comice (prostesc de comic) nici prea triste (pentru cei mici), violenta de cele mai multe ori inexistenta, cat de cat originale si cel mai important aspect: O poveste memorabila (nu neaparat de actualitate) care sa cufunde intreaga audienta intr-o relativa visare.

Cu mare placere va prezentam cele mai bune filme de familie din 2010

 1. Toy Story 3
 2. Shrek Forever After
 3. Tangled
 4. The Karate Kid
 5. Megamind
 6. Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
 7. Despicable Me
 8. Secretariat
 9. Diary of a Wimpy Kid
 10. How To Train Your Dragon

Si cateva cuvinte mai jos:

Toy Story 3: Nici o indoiala, acesta este baza filmelor de familie, nu este nimic sa se compare cu orice film din aceasta serie cand este vorba de vazut in familie. O animatie care se muleaza pe toate gusturile si capteaza atentia tuturor, de la cei mici la cei mai putin mici.

Shrek Forever After: Cu toate ca nu putem spune ca este cel mai bun din serie, cel mai nou capitol (si se pare ca si ultimul) din viata lui Shrek si Fiona a reusit sa ne faca sa zambim si sa ne incalzeasca inimile. Putine se compara cu o poveste buna savurata in sanul familiei.

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1: In ciuda faptului ca este cel mai intunecat din serie acest film pur si simplu atrage intreaga familie in fata ecranului datorita calitatii povestii dar si faptului ca avem filme din seria Harry Potter de atat timp incat cu siguranta majoritatea familiei a vazut cel putin unul.

Diary of a Wimpy Kid: Deoarece ne arata intr-un mod foarte sincer „cat de greu este” sa fii un baiat de 6 ani in scoala primara. – in special pentru cei mai putin populari sau putin ciudati 🙂 – unul dintre cele mai bune filme cu copii din 2010.

Despicable Me: Deoarece este un film despre eroi negativ construit putin altfel (comparat cu stereotipurile de la Hollywood) – povestea miscatoare a unui savant malefic care se trezeste cu 3 copii pe cap. Destul de comic, foarte original si per total placut in orice cadru.

The Karate Kid: Deoarece este un remake cu adevarat bun al filmului care a schimbat generatii intregi acum multi multi ani. O adevarata placere de vizionat alaturi de membrii familiei care isi aduc aminte de filmul original

Tangled: Deoarece reprezinta revenirea gigantului Disney la origini – povestea clasica a printesei care are nevoie de un erou sa o salveze – doar ca de data aceasta frumoasa Rapunzel este cea care controleaza mai mult situatia.

Secretariat: Deoarece este un film pentru intreaga familie despre care nu dorim sa spunem prea multe – trebuie vazut. trebuie simtit pe propria piele.

How To Train Your Dragon: Deoarece in ciuda titulaturii de film pentru copii ne ia prin surprindere prin complexitatea personajelor, calitatea animatiilor si povestea „lipicioasa”, aspecte care au facut ca cele 2 ore pur si simplu sa zboare.
Lasati la o parte ca este 3D, va garantam ca va fi pe placut tuturor care au ocazia sa il vada.

Megamind: In ciuda talentului lui Will Ferrell si Tina Fey filmul nu a stralucit atat de tare precum ne imaginam insa fara nici o indoiala isi merita locul aici.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “Top 10 Filme de Familie din 2010”
 1. roxi spune:

  ”tangled ” si ”how to train your dragon”….cele mai bune animatii si printre cele mai bune filme din anul 2010 , of course din pctul meu de vedere 😛

 2. roxi spune:

  doamneee, cat pe ce sa sar peste Despicable Me ..phew…un film care nu trebuie ratat si care iti va insenina ziua…

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac