Un proiect interesant.

Share

Nu sunt multe de spus despre acest proiect in afara faptului ca este foarte interesant si ca nu prea a mai fost facut asa ceva de foarte multa vreme.

Vorbim aici despre o comedie compusa din mai multe scenete mai mult sau mai putin legate intre ele. Vorbim despre 17 regizori si peste 15 nume mari care vor juca diferite roluri in aceste scenete.

Productia acestei comedii este de asemenea unica in Hollywood, diferitele scenete sunt turnate in diferite locatii si momente, tot procesul se invarte in jurul actorilor – filmarile fiind programate in functie de timpul liber al participantilor.

Pana in prezent urmatorii actori au fost confirmati pentru acest proiect: Hugh Jackman, Kate Winslet, Gerard Butler, Banks, Naomi Watts, Liev Schreiber, Johnny Knoxville, Seann William Scott, Emma Stone, Matt Walsh, Tony Shalhoub, Christopher Mintz-Plasse, Kieran Culkin, Chloe Moretz si Patrick Warburton

Multi se intreaba daca aceasta comedie fragmentata va prinde la public, vor reusi spectatorii sa ramana conectati la poveste (daca exista una ?)
Nici o data de lansare pana in prezent iar proiectul inca nu are un nume.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook