Warner Bros forteaza tridimensionarea filmelor.

Share

Din ce in ce mai multe filme sufera in prezent din cauza lui James Cameron si al sau Avatar. Toata lumea tinde spre 3D iar filmele care au fost in productie 2D sufera acum o tranzitie dureroasa, lucru care inseamna intarzierea lansarii – costuri suplimentare si o emulare nu tocmai fericita a imaginii in formatul tridimensional.

Warner Bros parca este decis sa scoata doar filme 3D (diferenta de profit merita acest chin) o serie de filme fiind deja anuntate sub acest format: Sucker Punch si Cats And Dogs 2 sunt transformate chiar in acest moment filmarile fiind deja terminate (sau aproape) migrarea spre 3D este facuta in postproductie.
Avem mari sperante pentru Green Lantern care abia intra in procesul de filmare, decizia de a porni direct 3D nu a fost luata inca.

Nu spunem ca este un lucru rau insa daca un film nu pleaca de la radacina sub acest format (cum a facut Cameron) nu va fi cu adevarat tridimentional.

Intelegem, aceaste tehnologie impinge populatia spre cinematografe lucru care se traduce in incasari mult mai mari fata de un film normal. Pirateria scade iar in general toata lumea este fericita insa transformarea in acest mod a tuturor filmelor fara logica doar de dragul frumusetii nu este buna.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook