Who Killed the Electric Car? (2006)

Share

Un film regizat de Chris Paine
Intriga Filmului:
Filmul prezinta o perioada interesanta din istoria auto americana.
Vorbim de idea General motors de a crea si construi o masina total electrica, idee care s-a materializat intr-o masina cu o autonomie de 100 mile, destul de puternica si 100% electrica.
Clientii au fost extrem de fericiti, cele 100 de mile reprezentau lejer nevoile zilnice ale unui locuitor din oras si nu numai, iar statul California impresionat de reactiile publicului fata de aceasta masina a decretat ca in 1990 ca toti producatorii auto din SUA trebuie sa aiba la vanzare cel putin o masina electrica.

Un val de procese a inceput impotriva statului California care au dus la revocarea decretului in 2003. Imediat dupa acest eveniment General Motors a inceput retragerea de pe piata a autovehiculelor electrice, nimeni nu a putut sa cumpere aceste masini ci au fost date in regim de leasing. La terminarea contractului producatorul a retras toate masinile aflate in circulatie.

Un documentar foarte interesant care ne arata adevarata fata a unei tari conduse prin lacomie si interese care de cele mai multe ori stau impotriva progresului.

Data Lansarii:4 August 2006
Durata Film:92 min

Distributie:
Martin Sheen …Narator (voce)
Reverend Gadget …
Dave Barthmuss …
Ed Begley Jr. …
Jim Boyd …
Alec N. Brooks …
Alan Cocconi …
John R. Dabels …
Phyllis Diller …
Colette Divine …

Trailer Who Killed the Electric Car? (2006)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “Who Killed the Electric Car? (2006)”
  1. panga sandu spune:

    congratulations very good subjects

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] zguduit increderea populatiei in industria Auto americana, vorbim despre mult criticatul si iubitul Who Killed the Electric Car care a aratat pentru prima oara pe marele ecran cum industria petrolului manipuleaza guverne, legi […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac