5 Filme care merita – Reese Witherspoon

Share

Va propunem in continuare o lista de 5 Filme care merita vazute daca sunteti un fan al actritei Reese Witherspoon.

Filme distractive si foarte usoare insa un lucru este clar, aceasta actrita nu poate fi caracterizata doar pentru aceste 5 roluri.

1.Walk the Line.” Acest film este bazat pe viata lui  Johnny Cash, in special relatia acestuia cu  June Carter. Vom vedea intalnirea acestora, relatia complicata si problemele cauzate de dependenta lui Cash de droguri.
2.Legally Blonde.” Reese Witherspoon joaca rolul unei blonde foarte fericite a carei viata perfecta urmeaza sa se schimbe radical. Parasita de prietenul din cauza ca nu parea foarte inteligenta aceasta se decide sa se inscrie la facultatea de drept pentru a dovedi tuturor ce poate cu adevarat. Un film distractiv perfect pentru o dupamiaza lenesa.
3.Cruel Intentions.”   Witherspoon joaca rolul unei tinere virgine care devine tinta playboy-ului scolii si a unui pariu cel putin interesant.

4.Pleasantville.” Jennifer si fratele ei sunt teleportati misterios in anii 50′ unde se trezesc intr-o realitate similara unui show de televiziune clasic. O ciudatenie insa iese la iveala, tanara nu mai era pura fapt care incepe sa afecteze realitatea inconjuratoare, totul devine din ce in ce mai colorat.
5.Election.” Considerat de multi unul dintre cele mai bune filme in care aceasta actrita a jucat pana in prezent  Election prezinta povestea unei tinere care lupta pentru a fi aleasa presedinta studentilor in ciuda incercarilor multor persoane din jurul ei (inclusiv un profesor) de a o opri.

Sa ne amintim:


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “5 Filme care merita – Reese Witherspoon”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] “Walk the Line.” Acest film este bazat pe viata lui  Johnny Cash, in […]… TOP Film – Filme de TOP » Topuri Speciale […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac