Alice In Wonderland deja pe DVD si Blu-ray

Share

In nici un caz nu ne asteptam ca cea mai noua productie marca Tim Burton sa ajunga pe DVD si Bluray atat de repede.
Disney a anuntat oficial ca filmul  Alice In Wonderland va fi scos din cinematografe si inghesuit in format 2D pe DVD si Blu-Ray din data de 1 iunie. Cum ne putem astepta lipsa imaginii 3D pe aceste suporturi fizice va fi compensata de un sunet impecabil si claritate HD (1080p).
De asemenea diskurile vor fi pline cu materiale bonus, materiale printre care enumeram si descrierea procesului de gandire din spatele dansului Futterwacken, vorbe de duh din partea lui Burton si crearea efectelor speciale si a costumelor in acest film.

Mentionam ca pana in prezent Alice a generat peste 300 milioane $ in doar 41 de zile de rulare in cinematografe si detine recordul pentru cea mai profitabila premiera (weekend) pentru un film singular (care nu face parte dintr-o serie)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Alice In Wonderland deja pe DVD si Blu-ray”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] afara pentru a face loc productiei lui Tim Burton. Totusi acel film nu a rulat prea bine iar cu scoaterea acestuia din cinema spre DVD & Blu-ray se pare ca producatorii Avatar au decis sa forteze o relansare IMAX (considerand ca nu si-a spus […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac