Filme pe Scurt in luna Aprilie #16

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Primele 3 filme din Seria Shrek vor fi transformate in 3D. Odata cu lansarea ultimului film din serie Shrek Forever After (real 3D) producatorii au decis sa transforme si primele filme pregatind terenul pentru o campanie foarte profitabila a acestora in format Blu-ray (cu siguranta nu vor mai ajunge in cinematografe) – se pare ca procesul de conversie 2D – 3D este destul de usor si relativ ieftin.

** Avatar va fi relansat in cinematografele IMAX. Cu totii stim ca in momentul in care Alice in Tara Minunilor a fost lansat toate cinematografele au impins avatarul lui Cameron afara pentru a face loc productiei lui Tim Burton. Totusi acel film nu a rulat prea bine iar cu scoaterea acestuia din cinema spre DVD & Blu-ray se pare ca producatorii Avatar au decis sa forteze o relansare IMAX (considerand ca nu si-a spus inca ultimul cuvant). Cu siguranta vor exista oameni care sa mearga in cinematografe.

*** Profesorul Moriarty ar putea fi interpretat de Brad Pitt in filmul Sherlock Holmes 2. Continuarea a fost scrisa cu mult timp inainte de lansarea primului film iar Michele si Kieran Mulroney (scenaristii) se pare ca sunt mari fani ai actorului. Nu vedem nici o problema in interpretarea lui Moriarty de catre Pitt insa nimic nu este oficial, timpul ne va arata daca actorul va accepta acest rol.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook