Transformers 3 nu va fi 3D

Share

Transformers 3 nu va fi 3D, Michael Bay a confirmat acest lucru intr-un interviu, se pare ca regizorul nu doreste sa sacrifice performanta in favoarea unui artificiu creat pentru a aduce mai multi oameni in cinematografe (si pentru a ingreuna filmarile direct din cinema)

In caz ca nu stiati echipamentul pentru a filma 3D este foarte greu, aici nu este vorba de bani ci de limitarea unui regizor care doreste sa filmeze in mod 3D un film in care actiunea face totul. Regizorul a refuzat acest lucru si va ramane la metoda traditionala pe care noi personal o iubim pentru a nu afecta rapiditatea actiunii, urmarirea unei curse de masini sau a actorilor in timp ce fug de/spre impunatorii roboti este destul de dificila folosind uriasele camere 3D/IMAX.

Vorbele lui Michael Bay:

“Studios might be willing to sacrifice the look and use the gimmick to make $3 more a ticket, but I’m not. ‘Avatar’ took four years. You can’t just sh*t out a 3D movie. If this isn’t going to be excellent, I don’t want to do it. And it is my choice.”


Tot respectul pentru acest regizor care este pana in prezent singurul nume mare care se opune valului 3D care a contaminat intregul Hollywood. In mijlocul tranzitiei tuturor filmelor (sau aproape) aflate in stadiu de proiect sau productie spre 3D Michael Bay pune piciorul in prag si va realiza un film autentic fara a fi constrans de limitarile tehnologiei.

Ne bucuram cand auzim cum un om alege calitatea in locul profitului insa sa nu ne tinem respiratia pana la lansarea filmului, noul Transformers poate fi transformat in 3D si in postproductie 🙂 – vezi noul Clash of the Titans


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “Transformers 3 nu va fi 3D”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] ca nivel de incasari multumita universului 3D decizia regizorilor ar fi foarte usoara insa (cum raporteaza TopFilm) aceasta tehnologie are si anumite parti negative iar unii regizori refuza sa o foloseasca pentru a […]

  2. […] Intelege, profiturile sunt mult mai mari iar priza la public pe masura insa cum am mai vorbit 3Dul are si parti negative, iar cei doi sunt in dezbateri pentru a analiza ambele […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac