Batman 3 ar putea fi 3D… poate nu

Share

Wally Pfister este unul din greii industriei filmului care alaturi de Christopher Nolan a lucrat la filme precum Memento, The Prestige si The Dark Knight (filme care nu vor fi uitate prea usor). Ei bine acesta va sta si in spatele viitorului Batman 3 (nu se stie inca numele oficial) iar decizia de a filma direct in format 3D/IMAX este pe umerii sai.

Nici Pfister nici Nolan nu sunt adeptii acestui curent din lumea filmelor, in ziua de astazi se pare ca mai toate filmele mari sunt filmate fortat cu ajutorul tehnologiei 3D chiar si atunci cand nu este necesara. Intelege, profiturile sunt mult mai mari iar priza la public pe masura insa cum am mai vorbit 3Dul are si parti negative, iar cei doi sunt in dezbateri pentru a analiza ambele situatii.

Poate nu stiati insa au fost cateva scene din The Dark Knight care au fost filmate direct IMAX iar producatorii au ceva experienta cu aceasta si realizeaza limitarile ce ar putea afecta destul de mult scenele rapide de actiune.
Totusi tehnologia 3D nu este luata de pe masa inca, presiunile sunt mari iar daca stam si ne gandim parca ar fi interesant sa il vedem pe Batman intr-o noua dimensiune.

Nu se stie inca nimic despre viitoarele aventuri ale eroului si nici despre datele de producere/lansare ale acestui film.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook