Noi informatii legate de Clash of the Titans

Share

Clash of the Titans va fi o trilogie, nu este doar un zvon ci o confirmare din gura lui Louis Leterrier, omul din spatele acestei idei care la momentul cand a semnat cu Warner Bros a fost pentru 3 filme si nu numai unul.

„After talking about the possibility of releasing an extended version, Leterrier revealed that: “On top of that, I wrote two other movies… It was three movies. Warners came to me and said ‘we’ll greenlight your movie if you promise us [two more.]‘” He continues, “You can tell that that story the story doesn’t end at the Clash of the Titans”

Deci Clash of the Titans devine o trilogie/franciza asta doar daca primul film din serie va avea o prestatie buna la nivel de incasari. Putem spune ca producatorii mulg aceasta idee la maxim, au inceput cu conversia filmului in 3D pentru a profita de acest nou trend care face valva in toate topurile de incasari apoi au mers pe idea de trilogie pentru a se asigura ca buzunarele investitorilor vor fi tinute pline cel putin 3 ani de acum in colo.

Nu putem spune ca suntem foarte de acord cu aceste miscari insa daca Clash of the Titans care urmeaza sa apara in curand va fi bun nu avem de ce ne plange.

Mai sunt doua saptamani pana la premiera iar acum avem ocazia de a va oferi un sneak peak din film: vorbim despre o scurta secventa din lupta dintre Perseus (Sam Worthington) si Medusa:

Cum invingi un inamic la care nu ai voie sa te uiti ?
Vom vedea cand filmul va fi lansat.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Noi informatii legate de Clash of the Titans”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] Ne bucuram cand auzim cum un om alege calitatea in locul profitului insa sa nu ne tinem respiratia pana la lansarea filmului, noul Transformers poate fi transformat in 3D si in postproductie – vezi noul Clash of the Titans […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac