Clash of the Titans 2 confirmat

Share

Este oficial dragi fani ai mitologiei, Clash of the Titans 2 a fost confirmat de producatori. Sam Worthington revine intr-un nou rol epic insa regizorul nu va mai fi Louis Leterrier, producatorii sunt in cautare de scenaristi si un regizor.

Va oferim in continuare confirmarea planurilor pentru a produce Clash of the Titans 2

Along with Warner Bros, their partners Legendary Pictures are looking to have the next Clash in theaters sometime in 2012. The bad news or good news (depends on how you look at it) is that Louis Leterrier will not be returning to direct. He’ll still be involved as one of the executive producers and Greg Berlanti will pen the story. The studio is currently looking at various agencies trying to find a new director and screenwriter to get things started.

Sursa ScreenCrave

Clash of the Titans nu a fost rau insa producatorii au gresit cu decizia de conversie 3D in postproductie, foarte multi spectatori in cinematografe au iesit nemultumiti din cauza scenelor si secventelor mai putin clare.

De asemenea un aspect negativ a fost diferenta uriasa (de poveste) intre acesta si filmul original care a fost mult mai bine inchegat. Totusi o continuare ar fi o sansa proaspata de a impresiona, scenaristii si regizorul nu vor mai fi obligati sa urmeze o anumita directie iar in Hollywood libertatea este sinonima cu calitatea in filme.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook