Lista melodiilor din Twilight Eclipse


The Twilight Saga: Eclipse este cu siguranta unul dintre cele mai asteptate filme ale lui 2010 iar incet incet data lansarii se apropie. In intampinarea acelui moment va oferim lista melodiilor care vor aparea la un moment sau altul in acest film.
1. Metric — „Eclipse (All Yours)”

2. Muse — „Neutron Star Collision (Love Is Forever)”

3. The Bravery — „Ours”

4. Florence + The Machine — „Heavy In Your Arms”

5. Sia — „My Love”

6. Fanfarlo — „Atlas”

7. The Black Keys — „Chop And Change”

8. The Dead Weather — „Rolling In On A Burning Tire”

9. Beck and Bat For Lashes — „Let’s Get Lost”

10. Vampire Weekend — „Jonathan Low”

11. UNKLE — „With You In My Head (featuring The Black Angels)”

12. Eastern Conference Champions — „A Million Miles An Hour”

13. Band Of Horses — „Life On Earth”

14. Cee-Lo Green — „What Part Of Forever”

15. Howard Shore — „Jacob’s Theme”

Nu uitati, lansarea filmului se apropie foarte rapid – 30 Iunie

Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook