Sam Worthington este un antitalent

Share

Mentionam chiar de la inceput Sam Worthington NU este un actor prost insa totusi ceva nu este in regula. Dupa 3 roluri uriase in filme cu bugete pe masura (vorbim despre Terminator: Salvation , Avatar si Clash of the Titans) putem spune cu siguranta ca acest actor are ceva care ii lipseste.

Nu, nu este vorba de talent, actorul acesta este plin de asa ceva altfel nu prindea aceste roluri mult ravnite de altii insa totul este GENERIC. Acesta este cuvantul cu care poate fi caracterizat Sam Worthington, interpreteaza orice rol foarte bine (robot sub forma de om, soldat care face tranzitia spre un Na’Vi si un erou mitic) insa nu se evidentiaza cu absolut nimic. Majoritatea celor care au vazut aceste 3 filme pot spune cu mana pe inima ca nu au fost marcati de nici o secventa de prim plan in care Worthington a aparut cel mai evident fiind rolul din Avatar in care lumea a memorat scenele in care a aparut frumoasa de langa Sam.

Actorul nu face nimic rau insa nu ofera acea magie personajului in stilul lui Will Smith, Bruce Willis sau multi altii din aceasta categorie de actori de filme de actiune. Vorbim despre actori care reusesc sa ofere viata unui personaj fictional, sa ofere profunzime si sa exprime mult mai mult decat simpla recitare impecabila a unor replici iar tanarul actor nu reuseste acest lucru insa are marele ghinion de a stinge din intensitatea unor scene (vezi Clash of the Titans) repetam totul este involuntar acesta este felul lui de a fi.

Tot ce putem spera este ca marii producatori de filme sa opreasca acest sir de roluri aruncate in directia lui Sam Worthington deoarece acesta are posibilitatea de a limita potentialul unui film, nu ne place sa afirmam acest lucru insa este adevarat, unii actori pot ruina experienta spectatorilor din cinema fara a gresi cu nimic.

Ati incercat sa va imaginati cum ar fi aratat aceste 3 mari filme atinse de Sam Worthington  daca acesta nu ar fi jucat in ele ?


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook