Filme pe Scurt in luna Mai #5

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Dwayne Johnson va juca in filmul Fast 5 (Fast and Furious 5) alaturi de Paul Walker si Vin Diesel. Este oficial iar fanii seriei sunt in extaz. Foarte multi sunt de parere ca va da bine pe sticla alaturarea lui Diesel cu Johnson iar noi suntem de aceeasi parere. Cum am vazut pana in prezent acest actor poate juca si roluri de actiune si roluri comice lucru destul de necesar intr-o serie ca Fast and Furious.
Avem o banuiala ca va interpreta un rol negativ insa.

** Robert Englund va juca in filmul Inkubus, o poveste halucinanta care prezinta povestea unor politisti care in ultima lor noapte la sectia de politie sunt pusi in situatia de a fi alaturi de demonul Inkubus care isi marturiseste crimele comise de-a lungul timpului in timp ce tinea in mana un cap sectionat.
Filmul are un potential urias si suntem destul de curiosi ce rol va interpreta Englund

*** Liam Gallagher va face un film legat de Beatles, acesta detine drepturile intelectuale asupra biografiei lui Richard DiLello (care a lucrat foarte aproape cu vestita trupa) iar alaturi de casa de productie britanica Revolution Films se pare ca o va transforma intr-un adevarat film.
Proiectul ar putea fi interesant, nu avem pana in prezent un film in care povestea Beatles este prezentata prin ochii unui barbat care a lucrat alaturi de ei (doar din perspectiva lor sau a fanilor)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook