Filme pe Scurt in luna Aprilie #19

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Jack Nicholson va juca in varianta matura a filmului The HangoverLast Vegas.
De ce este numit asa ? deoarece filmul va urmari aventurile unor prieteni din copilarie, acum toti aflati la varsta de peste 70 de ani, ajunsi in Las Vegas pentru a-l marita pe ultimul dintre ei inca burlac. Bazele unui film foarte comic sunt puse, pur si simplu prin aducerea lui Nicholson in acest proiect valoarea filmului a crescut foarte mult, suntem curiosi daca acesta va interpreta rolul burlacului (suntem siguri ca da).

** Dwayne Johnson va juca in filmul Protection intr-un rol foarte potrivit pentru acesta, Johnson va interpreta rolul unui fost agent special pus sa protejeze fiica (de 21 de ani) unui judecatori de membrii unei organizatii subterane de traficanti de droguri mexicani. In sfarsit il vedem intr-un rol mai serios, insa din informatiile de pana acum filmul nu are inca un regizor.

*** Sunt mari sanse ca Kristen Stewart sa o inlocuiasca pe Angelina Jolie in Wanted 2, mentionam ca sunt doar zvonuri inca insa toate drumurile duc spre tanara vedeta din seria Twilight. Daca este sa oferim o parere personala, noi consideram ca ar fi cea mai mare greseala posibila iar aducerea lui Stewart in acest rol ar ucide tot farmecul seriei Wanted insa cum parerile fanilor nu conteaza in procesul de selectie a distributiei unui film ne limitam in a raporta.
Angelina Jolie s-a retras din Wanted 2 iar producatorii se afla de ceva vreme in cautarea unei noi actrite capabile sa duca mai departe seria. Mentionam ca aceasta continuare se afla la un pas de a fi anulata deci sa nu ne facem prea mari sperante pentru numarul 2.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook