Vedeta din Twilight intr-un film horror ?

Share

Kristen Stewart ar putea juca in remake-ul filmului Martyrs – o productie horror franceza care a facut destul de multa valva in momentul cand a fost lansata.

Foarte multi oameni sunt curiosi ce se va alege de tanara actrita dupa ce lucrul la filmele din seria Twilight se vor incheia, filmele care i-au adus faima se vor incheia iar vedeta create peste noapte va trebui sa isi gaseasca roluri care sa ii puna in evidenta calitatile.
Posterul original:

Ei bine Martyrs ar putea fi filmul perfect pentru aceasta, producatorii au pus ochii pe tanara actrita deorece rolurile de femeie afectata/deprimata/disperata i se potrivesc de minune. Noul Martyrs va fi un remake pentru publicul american si suntem curiosi daca volumul urias de violenta din filmul original va fi pastrat insa un lucru este sigur, actorii care vor participa la acest proiect vor fi impinsi la maxim.

Kristen Stewart ar putea juca rolul unei femei care avea o singura misiune in viata, razbunarea pe oamenii care i-au provocat atat de multe traume in copilarie incat aceasta nu a mai putut avea o viata normala. Filmul va prezenta drumul nebun al tinerei in lumea violentei si a depravarii.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook