Despre ce este vorba in Fast Five ?

Share

Seria Fast and Furious continua, cu filmul Fast Five in care vom avea din nou placerea sa il vedem pe Vin Deisel de data aceasta fata in fata cu Dwayne Johnson.

Deci, care este idea din cel mai nou film Fast and Furious ?

Vin Diesel si Paul Walker fac din nou echipa impotriva „vedetelor” din filmele anterioare: Nou venitul Dwayne Johnson alaturi de Jordana Brewster, Ludacris, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon si Don Omar.
Fast Five se pare ca va fi ultimul film din serie, reunirea vedetelor din celelalte filme pentru o ultima si grandioasa cursa nebuna suna foarte interesant.

Povestea ii urmareste pe Brian si Mia aflati pe fuga cu autoritatile la un pas in urma lor ajunsi in Rio de Janeiro unde pentru a fi liberi pentru totdeauna incep sa puna la cale o ultima lovitura. O echipa de soferi de elita este asamblata insa lovitura nu va fi deloc usoara, pe urmele lor se afla un agent federal pus pe fapte mari.
Implicarea lui Dwayne Johnson in calitate de agent in acest film este bine primita, povestea nu este complicata insa promisiunea atator nume mari si a curselor in lungul si latul braziliei ne tine pe toti aprinsi.

Lansarea Fast Five va avea loc pe 10 Iunie 2011


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook