Este oficial The Hobbit va fi 3D

Share

Cu cat trece mai mult timp cu atat ne convingem mai tare ca acest „trend” 3D este mult mai mult decat un trend si va ramane printre noi foarte multa vreme – multi spun ca este calea viitorului – noi nu ne-am decis inca.

Ei bine vestea oficiala despre cele 2 filme The Hobbit ca vor fi filmate nu a surprins pe nimeni, Peter Jackson a ales personal compania Red Epic (producatorii impresionantelor camere RED superioare celor folosite in masa la Hollywood insa in acelasi timp mult mai ieftine) pentru acest proiect.

Pentru filmarea The Hobbit vor fi folosite 30 de camere RED, iar regizorul/producatorul ne asigura de calitatea si adancimea universului in care vom fi aruncati in cinematografe.

Personal nu sunt sigura 100% ca The Hobbit ar trebui sa fie 3D insa un lucru ma bucura, producatorii sunt constienti de diferentele uriase intre filmarea 3D si conversia in post-productie (esecul monumental Clash of the Titans)

Ca o nota personala nici nu mai conteaza cum va arata acest film la lansara, toti fanii sunt inca in extaz dupa deblocarea proiectelor iar aspectul 3D poate fi cireasa de pe tort daca este implementat cum trebuie.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook