Filmul HALO inca nu a murit

Share

Cu multa vreme in urma a existat cineva care a dorit sa transpuna idea seriei de jocuri Halo intr-un film (sau mai multe) insa din cauza certurilor la nivel inalt legate de drepturile de autor si difuzare proiectul a fost oprit. O zi trista pentru milioanele de jucatori Halo

Proiectul si idea nu a murit insa, cu totii suntem constienti ca un asemenea film ar putea genera venituri uriase multumita bazei de fani din lumea jocurilor iar producatorii inca se lupta pentru a primi unda verde.

Frank O’Connor vine in sprijinul fanilor care asteapta si acum un film HALO (via IGN)

“We’re going to make a movie when the time is right,” he said. “We own the IP. If we want to make a movie, the scale of all the other stuff that we do changes dramatically. We make tens and tens of millions of dollars on ancillary stuff, toys, apparel, music and publishing. If we do a movie all of that will grow exponentially. We have some numbers if we do a movie, but it changes everything. It also changes our target and age demographic.”

Seria HALO este prea mare pentru a fi ignorata de marele case de productie de la Hollywood iar in ciuda tuturor obstacolelor aceasta isi va face drum in cinematografe.

Poate va aduceti aminte insa Peter Jackson (omul care va produce filmul The Hobbit) a fost cel care a venit cu propunerea transformarii ideii de joc in film insa casele de productie l-au respins din cauza bugetului mult prea mare propus de acesta. Acum se pare ca toti se indreapta spre un buget mult mai mic iar asta nu inseamna ca filmul nu va fi bun. Tot ce putem spune sigur este ca P Jackson NU se va mai atinge de acest proiect.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook