Prince of Persia este cel mai profitabil film bazat pe un joc

Share

Ziua cea mare a venit dragi consumatori de filme.
Ziua in care un film bazat pe un joc/serie de jocuri devine profitabil si se bate cot la cot cu greii industriei, ziua in care in sfarsit a fost lansat pe piata un film bun creat pe o poveste mai putin serioasa.

Prince of Persia: The Sands of Time a generat pana in prezent peste 300 milioane USD pe plan global iar daca este sa ne luam dupa ultimul raport BoxOffice viata acestuia inca nu a luat sfarsit, cu siguranta va mai face fericit producatorii cel putin 2 saptamani.

Daca se pare ca suntem entuziasmati de acest lucru ei bine chiar suntem, deoarece in lumea jocurilor exista unii dintre cei mai talentati oameni care lucreaza pe bani grei la partea de poveste. Daca acesti oameni sunt stimulati ne cam putem imagina ce fel de filme pot iesi din mainile lor, singurul lucru care trebuie sa se intample insa este ca Hollywood sa isi schimbe atitudinea fata de aceasta indrustrie.
Prince of Persia este doar primul dintr-o lunga serie de filme bazate pe jocuri care ne va lua cu asalt in anii ce urmeaza.

Sunteti curiosi ce film a fost pana acum cel mai profitabil ?
Ei bine Lara Croft: Tomb Raider care a generat 274 milioane USD in ciuda faptului ca a fost relativ prost (desi jocul pe care a fost bazat a avut un succes nebun la acea vreme) si a contribuit decisiv la catalogarea tuturor filmelor bazate pe jocuri drept superficiale
Totul se schimba se pare iar de astazi inainte ne vom uita cu alti ochi la filmele care vin din acea directie.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “Prince of Persia este cel mai profitabil film bazat pe un joc”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] pur si simplu suntem in extaz. Sperantele sunt foarte mari, mai ales ca Prince of Persia (filmul) inca ruleaza foarte bine in […]

  2. […] In incheierea acestei prime parti mentionam Prince of Persia care pana in prezent este cel mai profitabil film bazat pe un joc. […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac