Trailere pentru 5 filme cu ocazia Superbowl

Share

A fost un weekend nebun, cu ocazia marelui eveniment sportiv Superbowl cele mai tari filme au iesit la rampa cu reclame pentru o expunere cat mai vasta in randul populatiei inainte de lansarea oficiala.
Au fost si multi absenti insa clipurile prezentate sunt absolut geniale, este imposibil sa  nu vrei sa vezi un asemenea film dupa ce ii vezi prezentarea.

Aruncati o privire mai jos pentru a vedea 5 reclame geniale pentru filme ce urmeaza sa fie lansate in curand

Sa incepem cu reclama filmului The Wolfman  scurta si la obiect in care ii vedem pe Emily Blunt, Anthony Hopkins si Benicio Del Toro in actiune pe un fundal muzical antrenant.

Alice In Wonderland revine din nou (oricum suntem obisnuiti din partea acestui film) cu un material interesant, un clip interesant care ne prezinta lumea fermacata in care actiunea va avea loc.

Shutter Island vine si el cu o reclama (ca si trailerul) foarte tensionanta, atmosfera acestui film fiind una speciala.

Prince Of Persia: The Sands Of Time este un film despre care nimeni nu crede ca va da rateu la BoxOffice. Ei bine producatorii au vrut sa se asigure ca acest lucru nu se va intampla, clipul prezentat in pauza Superbowl este foarte bun.

The Back-Up Plan, un film mai putin cunoscut care nu se lasa mai prejos, este considerat rampa de relansarea a carierei lui Jennifer Lopez in lumea actoriei.

De asemenea am prezentat cu alta ocazie inca 2 trailere, daca sunteti interesati intrati pe Robin Hood – Reclama Superbowl HD si The Last Airbender – Reclama Superbowl HD

Marile case de productie au aruncat milioane peste milioane pentru a avea ocazia de a prezenta aceste reclame in fata a zeci de milioane de spectatori.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Trailere pentru 5 filme cu ocazia Superbowl”
  1. mtrut spune:

    wow de ce nu fac toti trailere de genul asta ?

    mai bine 40 secunde de placere decat 2 minute de prosteala intr-un trailer full

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac