Top 10 Comedii din 2010

Share

Daca este un domeniu in care nimic nu poate fi clasificat prea clar acesta este Comedia, deoarece fiecare persoana are anumite „standarde” legate de comedie, iar ce este mediocru pentru o persoana poate lumina intreaga zi cu rasete pentru cea de langa.
In general toate ne inveselesc si ne binedispun insa fiecare dintre noi percepe intr-un mod unic fiecare film, topul de mai jos este din punctul nostru de vedere.

Vom incerca sa formam un top al celor mai tari Comedii ale lui 2010

  1. Four Lions
  2. Easy A
  3. Toy Story 3
  4. I Love You, Phillip Morris
  5. Tiny Furniture
  6. Get Him to the Greek
  7. Hot Tub Time Machine
  8. MacGruber
  9. Scott Pilgrim Vs. The World
  10. Cyrus

Si in continuare cateva cuvinte:

Hot Tub Time Machine – Nu poate exista un top al comediilor fara cel putin un film bazat pe o idee total stupida, calatoria in timp cu ajutorul unei cazi este acolo sus printre cele mai „bune” idei ale omenirii 🙂 Totusi se rade la acest film iar pentru cei mai maturi dintre noi care au crescut cu un anumit stil de filme aceasta productie parca ne trezeste ceva amintiri frumoase.

Toy Story 3 – Imposibil sa lipseasca din orice top, aceasta animatie pur si simplu iti topeste inima prin poveste, replici si situatii comice dar si prin mesajul foarte calduros. Repetam, aproape imposibil sa vezi acest film si sa nu razi la un moment dat, indiferent in ce stare emotionala te afli.

Four Lions – Cu un subiect destul de delicat (terorism) acest film a reusit sa intre in inimile celor care au reusit sa il vada, a reusit sa genereze glume si zambete pe baza unor evenimente de care producatorii se temeau ca inca sunt relativ sensibile. Recomandam cu toata caldura aceasta comedie pentru unele dintre cele mai memorabile replici de anul acesta. – este pe primul loc in ciuda bugetului si expunerii reduse.

Scott Pilgrim Vs. The World – Adaptarea pe marele ecran a benzilor desenate cu acelasi nume nu putea fi trecuta cu vederea, in special cand interpretarea si majoritatea scenelor sunt gandite pentru a genera cat mai multe zambete.

I Love You, Phillip Morris – Jim Carrey intr-un rol in care se simte foarte confortabil – subiect si personaj relativ serios combinat cu accente exagerate tipice acestui mare actor. Cu greu poti sta serios pe durata acestui film care in acelasi timp pune niste intrebari sociale destul de serioase.

Tiny Furniture – Comedia in acest caz este generata de situatia personajelor, prea multumite de sine si foarte lenese in comparatie cu oamenii din lumea reala aflati intr-o continua alergare pentru o viata mai buna. Orice altceva trebuie ignorat in acest caz.

MacGruber – Prin prisma faptului ca este bazat pe mult cunoscutul MacGyver (exploatarea stereotipurilor nascute din acel serial TV), chiar daca este considerat de multi o incercare ratata in registrul comic are destul de multe scene memorabile – in special pentru cei care au urmarit si vestitul serial.

Cyrus – Nu impresioneaza prin comedia pe fata insa are un stil foarte fin si „exploateaza” o gama larga de emotii migrand putin catre comedia romantica.

Get Him to the Greek – Fara prea multe explicatii – Russell Brand – care de unul singur a ridicat acest film de la stadiul de comedie comerciala catre ceva mult mai complex – cu rasete pe masura.

Easy A – Un film chiar foarte placut, de mult nu am mai putut spune asa ceva despre o comedie (mai mult sau mai putin romantica) insa am ramas uimita cat de distractiv a fost.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook