Cele mai bune 10 Saruturi din Filme in 2010

Share

In continuare un top mai special, vorbim despre momentele intime din filmele noastre preferate care vin ca o pauza si o briza de aer curat printre valurile de violenta, vampiri si creaturi supranaturale.
Da, sarutul este universal, nu tine cont de rasa, vremuri si imprejurari iar avem placerea sa va oferim cele mai frumoase 10 Saruturi aparute pe marele ecran in 2010

Sa aruncam o privire pe cele mai bune saruturi din 2010:

1. Bella si Jacob in „The Twilight Saga: Eclipse.” Cand Jacob o convinge pe Bella sa il sarute pe munte inainte ca acesta sa se arunce in lupta pentru viata ei. In ciuda „ideii inselarii” fanii seriei au savurat fiecare moment al acelui sarut chiar daca partea barbateasca nu era Edward.

2. Harry si  Hermione in „Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1.” In ciuda faptului ca nu a fost un sarut real (ci doar un vis/viziune inconjurata in fum a lui Ron) acesta ii prezenta pe cei doi  goi intr-un decor misterios intr-o scena plina de pasiune. Fanii seriei cu siguranta nu se asteptau la asa ceva, senzatie complementata de gelozia nebuna a sarmanului Ron.

3. John si Savannah in „Dear John.” Vorbim despre primul sarut dintre cei doi, cand sunt prinsi de ploaie afara iar frumoasa  Savannah uda pana la piele sare pe John care la randul sau se lasa pe spate pe pamant.

4. Bella si Edward in „The Twilight Saga: Eclipse.” Momentul in care Edward o conduce pe  Bella la granita dintre teritoriul vampirilor si cel al varcolacilor (unde Jacob o astepta) si profita de prezenta acestuia pentru a o saruta pasional. O scena plina de pasiune si gelozie care au aruncat in extaz milioane de fani.

5. Carrie si  Aidan in „Sex and the City 2.” A reprezentat rasplatirea fanilor care nu prea il agreau pe  Mr. Big, scena o prezinta pe Carrie intr-un sarut pasional cu Aidan dupa o reintalnire surprinzatoare  in exoticul Abu Dhabi.

6. Kirk si  Molly in „She’s Out Of My League.” Clasicul sarut intre tocilarul stereotipic si frumoasa fata populara – aspecte care nu strica cu absolut calitatea acestui sarut.

7. Elise si  Frank in „The Tourist.” Angelina Jolie si Johnny Depp intr-un sarut – imposibil sa nu fie si sa nu arate superb 🙂

8. Holly si  Messer in „Life As We Know It.” Sarut care arata foarte bine pe fundalul diferentelor uriase de caracter intre participanti. Aceste scene au ridicat filmul din banalitate.

9. Aldous, Aaron si  Daphne in „Get Him to the Greek.” Momentul in care vedeta rock este invitata in dormitorul unui cuplu pentru a pipera putin lucrurile si a experimenta senzatii noi.

10. Steven si  Phillip in „I Love You, Phillip Morris.” Un sarut uimitor de interesant dintre doi barbati in aceasta poveste fascinanta care marcheaza iesirea la suprafata a adevaratei laturi a unui barbat insurat care se desparte de consoarta si realizeaza ca este homosexual, fapt care duce la intalnirea iubirii adevarate.

Cam atat legat de topul nostru al celor mai frumoase si bune saruturi aparute in filmele lui 2010, nu uitati sa si puneti in aplicare ce ati invatat din productiile de mai sus!


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook