Cu ce se mai ocupa Angelina Jolie ?

Share

Frumoasa Angelina Jolie a cam tinut capul de afis al tabloidelor in ultima vreme, despartirea (sau nu) de Brad Pitt a aruncat o umbra mare asupra carierei, nu este vorba ca nu mai gaseste roluri ci parca nu mai intereseaza pe nimeni in ce filme va urma sa apara.

Am decis sa prezentam proiectele la care lucreaza, nu trebuie sa uitam ca Angelina are o baza uriasa de fani care nu au uitat de ea.

In prezent lucreaza activ la 2 filme, Salt (ce o va aduce din nou in postura unui agent secret/spion) si The Tourist, 2 roluri destul de dificile alaturi de Phillip Noyce, Florian Henckel von Donnersmarck, Johnny Depp si Liev Schreiber.

In paralel Angelina se pregateste pentru un film foarte interesant (pe o tema care nu a mai fost in prim plan de multa vreme) – Gravity – ce prezinta povestea unei femei, membra a unui echipaj pe o nava in spatiu, care va incerca imposibilul de a ajunge inapoi pe Pamant dupa ce misiunea esueaza. Mentionam faptul ca actrita a renuntat la rolul din Wanted 2 pentru a juca in Gravity.

Aceste proiecte reprezinta dovada clara ca Angelina Jolie nu se afla  in nici un pericol din punct de vedere al carierei, sincer nu cred ca va veni o vreme in care aceasta sa nu gaseasca un rol intr-un film important.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook