Castigatorii premiilor Oscar 2010 !

Share

Prezentam in premiera lista castigatorilor oscar 2010

Vremea framantarilor a trecut iar un urma unei ceremonii grandioase avem onoarea de a va prezenta lista filmelor si a oamenilor care au intrat intr-un cerc foarte exclusivist, cercul detinatorilor unui premiu Oscar – confirmarea valorii intr-o industrie atat de competitiva.

O ceremonie foarte frumoasa plina de emotie bucurie si multa multa distractie, de la an la an totul seamana  din ce in ce mai mult a spectacol. Prezentarea a fost incredintata lui Alec Baldwin si Steve Martin insa in ciuda uriasului hype din jurul lor prestanta nu a stralucit prea mult. Noroc de celelalte surprize (Ben Stiler in costum de Na’vi ?!)

Continuam seria castigatorilor premiilor Oscar cu prezentarea rezultatelor din anul 2010

Cu toate ca nu a fost noapte surprizelor a fost o placere sa urmarim aceasta ceremonie sacra in lumea filmului, a fost timpul lui The Hurt Locker sa straluceasca in fata milioanelor de oameni.
6 Premii Oscar pentru The Hurt Locker, cele mai importante fiind Cel mai bun Scenariu, Cel mai bun Film si Cel mai bun Regizor – o lovitura serioasa producatorulor lui Avatar care initial credeau intr-o misiune foarte usoara in aceasta seara.
Mentionam faptul ca Kathryn Bigelow este prima femeie care castiga un Oscar in categoria Cel mai bun Regizor, a fost un moment foarte emotionant pentru aceasta.

Avataul lui Cameron a castigat premii doar in categoriile tehnice, cum era de asteptat iar Star Trek a castigat doar un singur Oscar pentru machiaj.

Daca e sa vorbim despre actori, cel mai previzibil rezultat a fost in categoria Cel mai bun Actor Secundar in care Christoph Waltz (care a jucat pur si simplu genial Inglorious Basterds )a castigat foarte lejer. Jeff Bridges insa a castigat surprinzator premiul de cel mai bun actor, intreaga sala se astepta ca numele lui George Clooney sa fie anuntat iar Sandra Bullock a castigat Oscarul pentru cea mai buna actrita dupa ce doar cu o zi inainte a castigat zmeura pentru cea mai proasta actrita (cu filme diferite binenteles)

Mentionam o premiera si  anul acesta, producatorii The Cove au ignorat regula prin care nimeni si nimic nu poate fi promovat pe scena in timpul primirii premiului insa drama masacrarii delfinilor a meritat sacrificiul.

Prezentam in continuare lista completa a castigatorilor premiilor Oscar 2010

Cel mai bun Regizor

Cel mai bun Actor

Cea mai buna actrita

Cel mai bun actor secundar

Cea mai buna actrita secundara

Cel mai bun Film

Cel mai bun scenariu adaptat

Cel mai bun scenariu original

Premiul pentru Arta

Premiul pentru Cinematografie

Premiul pentru Costume

Cel mai bun Documentar

  • The Cove

Cea mai buna Animatie

Cel mai bun Documentar scurt-metraj

  • Music By Prudence

Premiul pentru Editare Video

Cel mai bun film Strain

  • El Secreto De sus Ojos

Premiul pentru Machiaj

Premiul pentru Coloana Sonora

Premiul pentru cel mai original cantec

Cel mai bun scurt-metraj – animatie

  • Logorama

Cel mai bun scurt-metraj

  • The New Tenants

Premiul pentru editare Audio

Premiul pentru mixare audio

Cele mai bune efecte vizuale

Ei bine a venit din nou acea vreme in care se aleg filmele cu adevarat bune, ce parere aveti despre castigatori ?

Marele castigator al serii este fara indoiala The Hurt Locker cu cele 6 premii oscar in categoriile principale urmat  de Avatar cu modesta suma de 3 premii.

Un mic soc in lumea cinematografiei insa rezultatul a fost destul de previzibil, se stie ca juriul Academiei nu este influentat de bugetul unui film si nici de incasarile acestuia in cinematografe, toate filmele sunt egale cand ajung pe masa de decizie.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

3 Raspunsuri la “Castigatorii premiilor Oscar 2010 !”
  1. haha spune:

    Foarte bine ca a castigat Hurt Locker, este un film foarte bun care ne arata ce inseamna cu adevarat viata de soldat..

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] Castigatorii premiilor Oscar 2010 ! […]

  2. […] este in general destul de urmarita inainte si in timpul ceremoniei decernarii premiilor Oscar (castigatorii aici)  insa  scurt-metrajele din aceasta categorie nu prea. Majoritatea sarim peste acestea si […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac