Avatar si The Hurt Locker favoriti ? sau poate nu

Share

Este posibil ca in marea agitatie din jurul ceremoniei, multimea de zvonuri si barfe negative legate de aceste doua filme membrii juriului sa ne faca o surpriza uriasa ?
Avatar si  The Hurt Locker  au dus o adevarata batalie in toate premiile importante care au avut loc de la lansarea lor pe marile ecrane, au primit expunere maxima din partea presei si a criticilor de film. Totusi ce sanse sunt ca in seara aceasta marele premiu pentru cel mai bun film sa revina unuia din celelalte 8 filme candidate in aceasta categorie ?

Vorbeam aici despre urmatoarele trei filme care au sanse la acest premiu si sincer  vorbind la cat de complexa este aceasta lume nu ar trebui sa ne mire daca asa ceva se va intampla.
Revenind la principalii candidati la marele premiu, sigur unul a trecut de nivelul de 2 miliarde de dolari la incasari, sigur celalalt a fost primit extrem de bine de criticii de film in ciuda bugetului normal insa mutumita unei povesti cu adevarat impresionante.

Am auzit atat de mult in ultima vreme despre aceste doua filme incat am ajuns sa fim indiferenti, eu sunt adepta spectacolului iar daca in seara aceasta va castiga unul din aceste doua filme nu va fi nici o surpriza. Daca va castiga unul dintre celelalte 8 filme o unda uriasa de uimire/soc se va propaga in toate directiile.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook