The Blind Side vs District 9 vs Inglorious Basterds

Share

Mai sunt doua ore pana la inceperea ceremoniei de decernare a Premiilor Oscar, editia a 82a

Am tot vorbit despre rivalitatea uriasa dintre Avatar si  The Hurt Locker insa multi au uitat ca pe lista sunt 10 filme. Va propunem 3 filme care sunt nominalizate in categoria Cel mai bun film, care credeti ca poate castiga doar din acestea.
Sa fie The Blind Side cu povestea impresionanta a tanarului parasit de soarta care reuseste in viata cu putin sprijin ? Sa fie  Inglorious Basterds cu ale sale dialoguri geniale si subiecte abordate intr-un mod unic ?
Sa nu uitam si de District 9 care a adus pe marele ecran o poveste legata de extraterestri prezentata intr-un mod nemaivazut pana acum (da se poate si fara americanisme grosolane in care un singur erou salveaza intreaga planeta formata din America si alte natiuni inapoiate)

Noi daca ar fi sa alegem intre aceste trei filme am merge pe mana The Blind Side, cu toate ca iubim creatia lui Tarantino nu credem ca este chiar material de Oscar in categoria Cel mai bun film iar cat despre District 9 nu avem nimic de comentat in afara faptului ca pe intreg parcursul filmului ai impresia ca ceva lipseste.

Nu mai este mult iar intreaga comunitate a lumii filmului fierbe.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “The Blind Side vs District 9 vs Inglorious Basterds”
  1. escu spune:

    Banii mei sunt pe hurt locker, este uimitor cum se poate bate umar la umar cu colosalul avatar (din punct de vedere financiar)

Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac