Documentarul When Harry Left Hogwarts – Teaser

Share

Harry Potter, seria de filme care cel mai probabil a adunat cei mai multi fani din toate timpurile, seria care a ajuns sa rivalizeze cu Star Wars in termeni de surse auxiliare de bani, vorbim despre jucarii, parcuri de distractii, benzi desenate, carti pentru copii si multe multe altele.
Seria care in momentul in care a ajuns la sfarsit a frant milioane de inimi insa in sprijinul acestora vine When Harry Left Hogwarts – un documentar bazat pe ultimile 2 filme (Part I si Part II) disponibil doar la pachet cu editia Blu-ray de 4 diskuri care va fi lansata in aceasta iarna.

Nu va intristati, cu siguranta vor fi si alte metode de a pune mana pe aceasta ultima (putin probabil) productie legata de lumea Harry Potter.

„When Harry Left Hogwarts” – Deathly Hallows, Part 2 – Teaser

Documentarul va prezenta interviuri cu Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint care prezinta viziunea lor asupra lumii fara Harry Potter si oportunitatile in cariera dupa finalizarea ultimului film, nu uitati acesti tineri actori si-au petrecut intreaga copilarie pe platourile de filmare ale acestei serii epice.

De asemenea scene din spatele camerelor de filmat pe platourile din Leavesden, Anglia

Daca ati plans la finalul seriei cu siguranta aceleasi sentimente le veti trai si in urma acestui scurt doc, ascultand cum un grup de copii a crescut alaturi de o serie, cum fanii au crescut la fel si s-au maturizat in acelasi ritm cu povestea vom realiza cat de mare este golul lasat de finalul acesteia. Totusi in acelasi timp constientizam faptul ca tot ce este frumos este si finit (si de obicei scurt) iar un final mai bun de atat nimeni nu isi putea inchipui.

J.K. Rowling a terminat pe picior mare o serie de filme care cu greu va fi egalata in viata noastra.

Ca bonus 2 clipuri despre finalul acestei serii epice (fara nici o legatura cu When Harry Left Hogwarts):

In ciuda faptului ca filmele au ajuns la un sfarsit, J.K. Rowling planuieste sa continue dezvoltarea povestii pe situl Pottermore (explicatii detaliate, mitologie, etc)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

4 Raspunsuri la “Documentarul When Harry Left Hogwarts – Teaser”
 1. octav spune:

  Bai super.. e ceva de asteptat pana ajunge la noi documentarul asta…
  Pacat iubesc tot ce are legatura cu harry potter…

 2. mircea spune:

  Eee una dintre placerile vietii.
  O zi de duminica. un grup de prieteni sau persoana iubita si Intreaga serie HP pusa pe un ecran urias.
  Abia astept !

 3. roxana spune:

  Hmm deja este o obsesie pentruaceasta serie. Da este buna fiecare film a fost tare insa nu trebuie sa uitam ca este doar un film.

  S-au terminat… da ne pare rau insa sa fim bucurosi ca s-a terminat bine si nu intr-un mod patetic ca alte seriii cunoscute.

  Gg

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
 1. […] desenate, carti pentru copii si multe multe altele. Seria care in momentul in care […]… TOP Film – Filme de TOP » Articole […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac