Filme pe Scurt in luna Aprilie #12

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Jamie Foxx lucreaza la o noua animatie legata de lumea junglei, se va chema (foarte original) Welcome to the Jungle si va prezenta aceasta lume intr-o lumina noua. Foxx se pare ca se va ocupa de producerea filmului, de coloana sonora si de personajul principal la care va participa cu vocea. Nu avem mai multe informatii insa suntem destul de interesati de acest proiect.

** Brad Pitt ofera putine detalii despre filmul Tree of Life (care ar trebui sa fie prezentat la festivalul de film de la Cannes). Cand a fost intrebat despre ce este vorba in acest film actorul a oferit foarte putine informatii, Tree Of Life va prezenta povestea unui baiat a carui este marcata de un tata mult prea strict si o mama mult prea buna/religioasa, intriga filmului fiind marcata si de o scurta poveste SF legata de crearea si distrugerea cosmosului. Da, realizam ca totul este foarte confuz insa aceasta este o tactica de marketing pentru a tine potentialii fani in suspans cat mai mult timp.
Ca o nota, Pitt a confirmat faptul ca Heath Ledger ar fi trebuit sa joace in acest film insa lucrurile nu au mai fost finalizate.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook