Filme pe Scurt in luna Aprilie #20

Share

Va prezentam in continuare pe scurt cateva noutati din lumea filmului

* Mickey Rourke il va interpreta pe Genghis Khan .
Actorul a confirmat rolul intr-un interviu acordat presei, Rourke va interpreta rolul unuia din cei mai sangerosi conducatori din toate timpurile, Genghis Khan a fost cel care prin sabie si foc a reusit sa cucereasca Asia centrala si China. Totusi nu este un rol principal, filmul va fi construit in jurul fiului si nepotului marelui conducator iar Mickey Rourke va putea fi vazut doar in amintirile acestora. Un nou rol epic pentru acest actor despre care se spunea ca nu va mai face nimic maret in cariera sa.

** Friday 13th: Part 2 nu se mai face.
Intr-un interviu acordat presei producatorul Brad Fuller dim partea Platinum Dunes a confirmat faptul ca proiectul este mort, nu exista nici un plan pentru a crea o continuare. Sincer nici nu consideram ca ar merita o continuare, intreaga serie suferea de o lipsa crunta de originalitate.

*** Christopher McQuarrie (scenaristul din spatele The Usual Suspects si Valkyrie) a primit sarcina de a crea scenariul filmului Jack the Giant Killer si va lucra alaturi de Bryan Singer pentru a transforma povestea unui tanar fermier care porneste in aventura vietii lui in taramul uriasilor pentru a salva o printesa rapita intr-un BlockBuster
Ce putem spune povestea este interesanta iar oamenii din spatele proiectului sunt mai mult decat capabili de a crea filme tari, mentionam ca Singer a inceput deja preselectia pentru actorii care vor juca in acest film.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook