In The Beggining – O noua poveste din biblie adaptata pentru marele ecran.

Share

Sunteti interesati sa vedeti intreaga Geneza a lumii conform Bibliei ? Povestea facerii intregului univers, a primilor oameni (Adam si Eva) si a tuturor fiintelor de pe acest Pamant, poveste descrisa in mare detaliu  in Biblie.
Ei bine daca la prima vedere acest subiect poate atinge doar populatia crestina realitatea nu este chiar asa. Se va chema In The Beggining si va contine o cantitate uriasa de efecte speciale toate prezentate in format 3D.

Scenariul este finalizat iar proiectul este in mana Paramount, producatorul fiind Cary Granat. Daca initial vom avea impresia ca ne vom plictisi putem spune de pe acum, prezentarea acestuia in cinematografe 3D si IMAX cu siguranta va starni ceva interes. Daca e sa ne luam dupa povestea originala din Biblie putem estima cam o treime din film reprezentant facerea universului a cerului si al pamantului de catre Dumnezeu. Povestea nu este axata pe facere ci pe Eden, Adam si Eva si binenteles marele pacat.

Cu putin noroc acest proiect poate depasi  The Passion of the Christ la nivel de incasari in categoria subiectelor Biblice.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook