Napoleon Dynamite (2004)

Share

Un film scris si regizat de Jared Hess

Intriga Filmului:
Filmul prezinta povestea lui Napoleon Dynamite, un tanar care nu isi avea locul in cercurile sociale inalte din liceu si ducea o viata aparent banala. Timpul sau era impartit intre persoanele care tot apareau in viata sa: Fratele Kip, un stereotip de tocilar care se afla mereu in cautarea iubirii, unchiul Rico care intra subit in viata acestuia si Deb care venea mereu cu lucruri la casa acestuia.

Lucrurile se anima in momentul in care Napoleon il intalneste pe Pedro, un tanar din Mexic nou venit in scoala care era singurul din zona cu mustata. Cei doi devin prieteni iar cand Pedro se decide sa candideze la presedintia clasei Napoleon nu rateaza ocazia de a-si face un nume si il ajuta.

Data Lansarii:27 August 2004
Durata Film:82 minute

Distributie:
Jon Heder … Napoleon Dynamite
Jon Gries … Uncle Rico
Aaron Ruell … Kip
Efren Ramirez … Pedro
Diedrich Bader … Rex
Tina Majorino … Deb
Sandy Martin … Grandma
Haylie Duff … Summer Wheatly
Trevor Snarr … Don
Shondrella Avery … Lafawnduh
Bracken Johnson … Randy
Carmen Brady … Starla
Ellen Dubin … Ilene

Trailer Napoleon Dynamite (2004)


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

2 Raspunsuri la “Napoleon Dynamite (2004)”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] 24 Mai, 2010 · Lasa un Comentariu  Share Fox detine drepturile de difuzare asupra Napoleon Dynamite iar ziua in care acesta va fi transformat intr-un serial TV a venit. Va fi o animatie cum va puteti […]

  2. […] Fox, la un an dupa anuntarea planurilor pentru difuzarea unei serii animate bazate pe fainosul Napoleon Dynamite, ne ofera prinul […]

  3. […] Fox, la un an dupa anuntarea planurilor pentru difuzarea unei serii animate bazate pe fainosul Napoleon Dynamite, ne ofera prinul […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac