Napoleon Dynamite transformat intr-o serie TV

Share

Fox detine drepturile de difuzare asupra Napoleon Dynamite iar ziua in care acesta va fi transformat intr-un serial TV a venit. Va fi o animatie cum va puteti imagina insa protagonistii filmului vor reveni pentru a juca vocal in serie.

  • Jon Heder (Napoleon)
  • Efran Ramirez (Pedro)
  • Aaron Ruell (Kip)
  • Jon Gries (Uncle Rico)

Nici nu va imaginati cata lume a visat la aceasta zi, Napoleon Dynamite a fost unul din cele mai tari filme cand a fost lansat, a fost si este unul dintre acele filme care indiferent de cate ori a fost vazut cand apare pe la TV si dai din greseala peste el ramai sa il vezi pana la capat.

Sa nu intelegeti gresit, acest film a fost considerat stupid de multi insa a generat un adevarat cult, oameni cu tricouri  Vote for Pedro, replici din film spuse intre prieteni pe strada si sonerii de telefon. Aceste lucruri se intamplau cand a fost lansat in 2004 si 1-2 ani dupa insa de atunci a cam fost uitat.

Multa vreme a trecu iar Fox considera ca abia  acum a venit vremea unei serii TV animate.  Episodul Pilot este aproape gata si se afla la un pas de a fi acceptat spre difuzare iar daca acest lucru se intampla ne putem astepta ca in toamna lui 2010 sa ajunga pe micile ecrane.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook

Comentarii si Pareri

Un Raspuns la “Napoleon Dynamite transformat intr-o serie TV”

Trackbacks

Lista conexiunilor catre acest articol...
  1. […] pe 13 Octombrie, 2010 · Lasa un Comentariu  Share Am mai vorbit despre crearea unei serii TV in jurul lui Napoleon Dynamite iar acum a venit vremea primei imagini:Cam asa va arata si pot sa spun de pe acum, il voi […]Ce Parere Ai ?

Un loc in care parerea ta conteaza... !

Recomandarile Zilei

Articole care va plac