Noutati pe Scurt in luna Aprilie #4

Share

Prezentam pe scurt noutati din lumea filmului care poate va intereseaza

* Winona Ryder  revine pe marele ecran in filmul Cheaters (sau Your Cheating Heart – numele nu este finalizat inca) intr-o poveste destul de previzibila (dupa nume) in care Winona va juca rolul unei femei care este sursa tuturor conflictelor. Filmul va fi lansat in 2011.

** Olivia Thrilby (o cunoastem din Juno) va juca in filmul The Darkest Hour, un film Sci-Fi care prezinta povestea unui grup de turisti americani care aflati intr-o vizita in Moscova sunt martorii unei invazii extraterestre. Olivia Thrilby va interpreta unul din rolurile principale si anume cel al unei tinere care reuseste si incearca in continuare sa supravietuiasca in acea situatie disperata.

*** Dupa ce a strans peste 800 mil $ in Box Office, seria National Treasure continua cu National Treasure 3. Scenariu inca este in lucru iar marile nume din primele doua filme (Jerry Bruckheimer si Nicolas Cage) se pare ca au continuat deja. Suntem foarte curiosi de ce mituri locale si internationale se vor mai lega producatorii, toate fiind descusute relativ usor de protagonistul nostru prin metode foarte usoare si evidente la care nimeni nu s-a gandit pana atunci 🙂


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook