Noile proiecte Will Smith

Share

Nu l-am mai vazut pe Will Smith pe marele ecran de ceva vreme, ultima prestanta in filme a fost in filmul Seven Pounds (din 2008) insa acum a venit din nou vremea filmelor.

Will Smith are doua proiecte destul de interesante, vorbim despre filmul Men in Black 3 pe care il asteptam de foarte multa vreme, nu avem foarte multe detalii insa putem doar sa speram ca va fi lansat maxim in 2012.

Proiectul numarul 2 este The City That Sailed, un film scris de Andrew Niccol (omul din spatele scenariului Gattaca) care urmareste povestea unui magician a carui familie este despartita. Avand fiica in capatul celalalt al lumii (Anglia) acesta isi pune o dorinta care prin minune se indeplineste iar insula Manhattan se rupe de America si porneste o calatorie spre Anglia.

The City That Sailed inca nu are un regizor insa producatorul Fox este in cautare pentru a porni filmarile cat mai curand.

Partea proasta este ca Smith trebuie sa aleaga intre aceste doua filme, suntem foarte curiosi la care va participa ambele fiind foarte interesante.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook