Exista planuri pentru Independence 2 si nu numai

Share

Ziua in care a fost lansat Independence Day a fost cu adevarat glorioasa in lumea filmului, in prezent rar mai vedem asemenea demonstratii de genialitate din partea marilor companii producatoare de film iar combinatia perfecta de comedie – actiune – efecte speciale si talent pur din partea actorilor este din ce in ce mai greu de atins se pare.

Timpul a trecut iar toata lumea s-a gandit la un moment dat de ce nu a fost creat niciodata o continuare insa acum dragii mei a venit vremea sa va impartasesc o veste superba.

20th Century Fox dupa succesul urias al filmului Avatar si cu o crestere substantiala a profitului s-a decis ca este timpul pentru a invia franciza Independence Day. Will Smith cu siguranta va fi abordat insa avand viitorul atat de incarcat cu The City That Sailed sau Men in Black III (inca nu e decis) exista o mica posibilitate ca actorul sa nu participe la aceasta inviere.

Zvonurile ne spun de producerea a doua filme Independence Day 2 si 3 filmate unul dupa celalalt iar cu totii speram ca producatorii vor debarca un munte de bani in curtea lui Smith pentru a juca, el a fost cel care a ridicat primul film cea mai inalta culme.


Nu uitati sa ne urmariti si pe Facebook